Body Detox voetbad zuivert je lichaam en verhoogt je natuurlijke weerstand

Het Body Detox voetenbad zuivert je lichaam dankzij elektrolyse, waardoor het zout water in je voetbad wordt geïoniseerd

Kamp je nu al enige tijd met een gebrek aan energie zonder dat er een oorzaak voor gevonden werd? Voel je je constant vermoeid, futloos en prikkelbaar en heb je voortdurend last van hoofdpijn en allerlei huidaandoeningen zoals eczeem, acne en psoriasis? Dan is Body Detox voetbad wellicht iets voor jou. Body Detox wordt hoofdzakelijk toegepast in de homeopathie en zorgt er in de eerste plaats voor dat je lichaam zijn zelfreinigend vermogen herwint. Wat is Body Detox nu precies en hoe gaat zo’n behandeling in zijn werk?

We worden iedere dag en dat steeds meer en meer blootgesteld aan giftige stoffen zowel van binnen als van buiten ons lichaam. Onze voeding barst niet langer van vitaminen, mineralen en van antioxidanten maar van kleurmiddelen, smaakmiddelen en bewaarmiddelen. Dat heeft uiteraard zijn gevolgen voor onze gezondheid en onze conditie die er meer en meer op achteruit gaan. In normale, lees gezonde omstandigheden, kan je lichaam best zichzelf zuiveren. Dat zelf reinigend effect wordt meer en meer verstoord door onze voeding en milieuverontreiniging zoals fijn stof en CO- 2 uitstoot van het alsmaar drukkender wordend verkeer en van onze industrie. Je lichaam regelmatig bevrijden van zijn zuren en zijn gif- en afvalstoffen is voor je gezondheid dan ook onmisbaar. Met het homeopathische Body Detox ben je op een gemakkelijke en vooral gezonde manier in staat je lichaam te zuiveren, je geest beter te laten functioneren en de kwaliteit van je leven te herstellen.

Magnetisch veld

Door deze toevloed aan giftige afvalstoffen is je lichaam niet altijd in staat deze schadelijke stoffen tijdig af te breken en af te voeren. Op dat ogenblik worden deze afvalstoffen opgeslagen in je organen en je spierweefsels, met veel voorkomende klachten als lusteloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, en een doffe huidskleur tot gevolg. Deze klachten worden in vele gevallen veroorzaakt door een verminderde natuurlijke weerstand door de opbouw van deze giftige afvalstoffen.

Body Detox voetbaden zijn een gezonde manier om je immuunsysteem te versterken en je bio- energetische veld te stimuleren en in evenwicht te brengen.

Je zal daar al vlug de gunstige invloed van ondervinden. Je organen zullen beter functioneren, vooral diegenen die rechtstreeks met het ontgiftingsproces te maken hebben zoals je lever, je longen, nieren en je huid.

Zuiveren via de poriën van je voeten

Naast je inwendige zuiveringsorgaan zoals je nieren, lever en longen speelt in dit constante lichaamsproces van zuiveren en ontgiften ook je huid een belangrijke rol.  Dankzij je transpiratie worden giftige afvalstoffen verwijdert via de poriën van je huid.

En precies hier moet de reden worden gezocht waarom deze homeopathische Body Detox via je voeten wordt gedaan. Iedere voetzool telt maar liefst tweeduizend poriën en onderhuidse en tere bloedvaten. Je voeten zijn zo de perfecte toegang tot je lichaam. De in water vrijgekomen ionen hechten zich aan je poriën en depolariseren op de cellen van je haarvaten. Zo komen giftige afvalstoffen in het voetbad terecht.

Volgens de natuurgeneeskunde worden alle ontgiftingsorganen dankzij deze zuivering extra gestimuleerd om achtergebleven toxische stoffen af te bouwen en te verwijderen. Dat heeft als positief resultaat dat het zuiverend vermogen van je lichaam en je gezondheid worden versterkt.

Er is nog een reden waarom je voeten zo’n belangrijke rol spelen in het ontgiftingsproces. Al onze meridianen beginnen en eindigen… jawel… in je voeten! Door het toedienen van een lichte elektrische stroom worden je meridianen terug in evenwicht gebracht. Deze meridianen voeden al je lichaamscellen, organen en weefsels met onmisbare  levensenergie.

Body Detox voetbad

Daardoor wordt je lichaam extra gestimuleerd om afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Dit zuiveringsproces is gebaseerd op de bio- energetische stimulatie van je organen, weefsels en lichaamsprocessen. Bio- energie stimuleert je lichaam, en deblokkeert blokkades waardoor je organen beter functioneren. Je gaat je al vlug beter en gezonder voelen waardoor je lichaam zijn zelfreinigend vermogen terug krijgt.

Tijdens zo’n voetbad kan zowel de kleur als de eigenschappen van het water veranderen. Dat hangt van verschillende factoren af, niet in het minst van de mate van verontreiniging en eventuele aandoeningen waarmee je te kampen hebt.

Aan de kleur van het water van je voetbad kan je zien welke organen de hoogste concentratie toxische afvalstoffen bevatten:

Geel en groen: nieren en urinewegen

Oranje: gewrichten en spieren

Bruin: lever

Zwart: lever en luchtwegen

Donker groen: galblaas, spijsvertering, ontstekingen

Wit schuim: lymfesysteem

Zwarte deeltjes in het water: zware metalen

Rode vlokken in het water: bloedstolsels

Voor iedereen?

Een Body Detox kuur is een aanrader voor iedereen die zowel zijn lichamelijke als zijn geestelijke gezondheid ernstig neemt. Niet alleen je gezondheid en conditie verbeteren, zo’n detox voetbad heeft tegelijk ook een positieve invloed op je verouderingsproces. Hoe minder giftige afvalstoffen in je lichaam hoe minder energie je organen moeten gebruiken om je lichaam te zuiveren. Na zo’n Body Detox zuiveringskuur barst je van energie en vitaliteit

 • De voordelen van een Body Detox voetbad: verhoogt de energie en vermindert stress, schakelt je metabolisme of stofwisseling in een hoger toerental waardoor je overgewicht verliest, zuivert het bloed, spaart je lever, zorgt voor een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte darmtransit, beschermt je tegen de vrije vrije radicalen die je ziek maken en je verouderingsproces extra stimuleren, werkt pijnstillend en ontstekingsremmend, vermindert (lage) rugklachten, zorgt voor een gezonde slaap en werkt ontspannend, verbetert je geheugen, is vochtafdrijvend en doet je gezond en blijvend vermageren zonder jojo effect, verzacht hoofdpijn en migraine, te verzachten, helpt bij huidproblemen zoals acne, eczeem en psoriasis, rimpels acne en andere huidproblemen, versnelt je genezingsproces, verhoogt je natuurlijke weerstand en heeft een gunstig effect op cellulitis

Voor een optimaal resultaat combineer je zo’n Body Detox voetbad met een  energetische lichaamsmassage of met een voetreflexmassage. Deze massages maken alle schadelijke afvalstoffen vrij en voeren ze af  naar je lymfestelsel

Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes?

Kies voor verandering

Op basis van de ervaringen van honderden mannen en vrouwen is er een programma ontwikkeld dat wél het gewenste resultaat levert. Dit kan jouw omkeer zijn!

Speciaal voor mensen zoals jij is er een programma ontwikkeld dat de kracht combineert van 's werelds meest effectieve manieren om af te vallen en op gewicht te blijven, namelijk detoxen en slow carb voedsel. Het dieet is zo ontwikkeld dat het voor iedereen vol te houden is.

 • Verbrand vanaf de eerste dag het hardnekkige vet
 • Verlies op een verantwoorde manier vet
 • Geen jojo-effect
 • Een plan om je leven lang slank te blijven
 • Direct meer energie
 • Je gaat er beter van slapen
 • Je gaat lekkerder eten
 • Je huid wordt er beter van en je gaat er van stralen
 • Je zult veel minder honger en trek hebben
 • Je weerstand wordt er beter van
 • Je krijgt voldoende groente en fruit binnen
 • Je krijgt de belangrijkste vitamines en mineralen binnen
 • Het kost je onderaan de streep niet meer geld
 • Je hormonen hebben minder last van schommelingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.