Detox dieet – Je lichaam ontgiften met yoghurt en blauwe bessen

Detox dieet

Detox dieet is uitstekend om ons lichaam te zuiveren van alle giftige afvalstoffen die worden opgeslagen in onze spieren, lichaamsweefsels en zelfs in onze organen.  Deze zijn in de eerste plaats het resultaat van onze ongezonde voeding, maar even goed van de vele lichaamsprocessen en van de milieuverontreiniging die er zeker niet beter op wordt. Om ons lichaam te zuiveren, worden ons allerlei dure middeltjes en drankjes aangewezen. Die zijn niet nodig voor een zuiver lichaam. Zo is het perfect mogelijk om je lichaam van alle toxische afvalstoffen te verlossen met yoghurt en blauwe bessen.


Hoe ga je te werk bij het zuiveren van je lichaam met yoghurt en blauwe bessen? 

In normale omstandigheden is ons lichaam perfect in staat om zichzelf te reinigen. De stroom aan toxische afvalstoffen is echter zo groot dat we dit allemaal tijdig kunnen verwerken. Het teveel aan afvalstoffen wordt door ons lichaam dan maar opgeslagen in spieren, lichaamsweefsels en zelfs in  onze organen. Daar is het oorzaak van veel voorkomende aandoeningen, en van overgewicht en buikvetDat kun je voorkomen door je lichaam te ontgiften. Je lichaam zuiveren of detoxen doe je niet sporadisch, maar iedere dag.

Met gezonde, evenwichtige en gevarieerde voeding. Zo bijvoorbeeld magere yoghurt en blauwe bessen.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Detox dieet met blauwe bessen

Blauwe bessen zijn super gezond.

Detox dieetDat hebben ze te danken aan hun hoge concentratie aan gezonde voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, en sterke antioxidanten. In blauwe bessen vind je vooral vitamine B1, B2, en B3 en vitamine C. Ze bevatten ook een hoge dosis mineralen zoals kalium, calcium, mangaan, fosfor, ijzer, zink, boron, silicium en seleen.

Blauwe bessen helpen bij:

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Sterke antioxidanten zoals polyfenolen en flavonoïden.

Die vind je dan ook in hoge concentraties terug in deze kleine blauwe besjes. Zij beschermen ons lichaam tegen schadelijke afvalstoffen en tegen de vrije radicalen. Deze laatsten dringen ons lichaam binnen, maken ons ziek en versnellen ons natuurlijk verouderingsproces. Blauwe bessen zijn echte superfoods die je immuunsysteem versterken en je natuurlijke weerstand verhogenEen sterker immuunsysteem en een hogere natuurlijke weerstand verkleinen ons risico op ziek worden aanzienlijk.

Detox dieet met yoghurt

Detox dieetOok yoghurt is puur natuur. Het beschermt ons tegen bacteriën, en is vooral doeltreffend tegen giftige afvalstoffen in onze maag. Yoghurt zorgt voor een goede spijsvertering, en een gezonde darmflora. Yoghurt is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Die verlengen je verzadigingsgevoel, waardoor yoghurt je helpt meer vet te verbranden en sneller af te vallen. Verder verlaagd yoghurt hoge bloeddruk en vertraagd je natuurlijk verouderingsproces. Yoghurt geeft je ook een jonge, strakke en fluweelzachte huid.

Detox dieet met yoghurt en blauwe bessen

Een detox dieet met yoghurt en blauwe bessen is makkelijk en doeltreffend. Na zo’n detox dieet voel je je fitter, energieker, vitaler en beter in je vel dat ooit tevoren. De dag dat je je lichaam zuivert met yoghurt en blauwe bessen, drink je bij voorkeur zo weinig  mogelijk koffie en cafeïne houdende dranken. Geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen, snelle koolhydraten (zetmeelproducten), en voeding van dierlijke oorsprong kun je eveneens zoveel mogelijk vermijden. Eet vooral verse groenten en fruit van biologische oorsprong. Zo profiteer je maximaal van de vele gezonde voedingsstoffen uit groenten en fruit.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Detox dieet met yoghurt en blauwe bessen: de ingrediënten

 • Drie kopjes yoghurt
 • Anderhalf kopje  melk
 • Twee kopjes blauwe bessen
 • Ijsklontjes

Detox dieet met yoghurt en blauwe bessen: de bereiding

 • Doe de melk, de yoghurt en blauwe bessen in een blender.
 • Mix al deze ingrediënten gedurende enkele seconden in je blender, en dit op zijn hoogste stand
 • Voeg er de ijsblokjes aan  toe en mix het geheel gedurende enkele minuten, tot je een romig drankje bekomt
JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Drink regelmatig dit super gezond detox drankje, en je zal geen last meer hebben van giftige afvalstoffen.

Je lichaam zuiveren doe iedere dag met een natuurlijk voedingspatroon zoals beschreven in de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm(Gratis Webinar).

Probeer de Afslank Receptenbijbel nu risicovrij uit… 60 Dagen niet goed? Geld terug!

Snel afvallen zonder dieet

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!


 

Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes?

Kies voor verandering

Op basis van de ervaringen van honderden mannen en vrouwen is er een programma ontwikkeld dat wél het gewenste resultaat levert. Dit kan jouw omkeer zijn!

Speciaal voor mensen zoals jij is er een programma ontwikkeld dat de kracht combineert van 's werelds meest effectieve manieren om af te vallen en op gewicht te blijven, namelijk detoxen en slow carb voedsel. Het dieet is zo ontwikkeld dat het voor iedereen vol te houden is.

 • Verbrand vanaf de eerste dag het hardnekkige vet
 • Verlies op een verantwoorde manier vet
 • Geen jojo-effect
 • Een plan om je leven lang slank te blijven
 • Direct meer energie
 • Je gaat er beter van slapen
 • Je gaat lekkerder eten
 • Je huid wordt er beter van en je gaat er van stralen
 • Je zult veel minder honger en trek hebben
 • Je weerstand wordt er beter van
 • Je krijgt voldoende groente en fruit binnen
 • Je krijgt de belangrijkste vitamines en mineralen binnen
 • Het kost je onderaan de streep niet meer geld
 • Je hormonen hebben minder last van schommelingen

Over Francois Appers 40 Artikelen
Hallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op leefnugezonder@yahoo.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.