Je lichaam gezond detoxen doe je dagelijks met deze gezonde voeding

Je lichaam ontgiften doe je

Je lichaam op een gezonde manier detoxen, ontgiften of ontslakken doe je niet enkele keren per jaar met peperdure voedingssupplementen, shakes of zelfs met aangepaste detox reizen naar het buitenland. Gezond detoxen doe je iedere dag met deze gezonde voeding!

Je lichaam regelmatig zuiveren is nodig om het te bevrijden van allerlei toxische afvalstoffen als gevolg van onze vele lichaamsprocessen en van schadelijke stoffen waarmee we dagelijks in onze leefomgeving worden geconfronteerd. Door je lichaam regelmatig vrij van alle giftige stoffen te maken zorg je voor een goede gezondheid en lichaamsconditie. Eens verlost van alle toxische stoffen en schadelijke onzuiverheden krijg je extra energie waardoor je barst van vitaliteit en verhoogt je lichamelijke weerstand aanzienlijk waardoor je beter bestand bent tegen ziekmakende bacteriën en virussen. Je voelt je na zo’n zuiveringskuur als herboren en je voelt je weer goed in je vel. Waarom zou je dan alle toxische stoffen de kans geven zich in je organen en weefsels op te slaan? Door je lichaam dagelijks te ontgiften door voor gezonde voeding te kiezen geef je deze giftige stoffen geen schijn van kans. Kiezen voor gezonde voeding is je lichaam extra verwennen!

Je lichaam zijn zelfreinigend effect

Dagelijks brengen ontelbare toxische stoffen je gezondheid in gevaar. Zware metalen uit de lucht, restanten van pesticiden, de vele kleur- , smaak- en bewaarstoffen uit onze moderne voeding, lichaamsvreemde ingrediënten, luchtvervuiling, en giftige stoffen uit de schoonheidsindustrie dringen tot diep in ons lichaam door en brengen daar een verzurings proces op gang.

In de meest gunstige omstandigheden is je lichaam perfect in staat om zichzelf te zuiveren, maar deze toevloed aan toxische stoffen is zo groot dat het die belangrijk taak niet langer zelf aan kan. Eens zover kiest het er voor al deze giftige stoffen in zijn organen en vetweefsels te stockeren.

Een detox kuur stelt je lichaam terug in staat alle opgeslagen toxische stoffen af te voeren. Een lichaam in evenwicht is hiervan het uiteindelijke resultaat.

Tijdelijke bijwerkingen

Een zuiveringskuur stimuleert je lichaam om opgeslagen gifstoffen zo vlug mogelijk af te voeren. Om dat doel te bereiken moeten gifstoffen zoveel mogelijk vermeden worden en indien deze toch je lichaam bereikten, moet het in staat zijn die toxische stoffen tijdig af te breken en af te voeren.

 • Tijdelijke nevenwerkingen van zo’n zuiveringskuur zijn: misselijkheid, braken, vermoeidheid, duizeligheid, diarree, lichaamsgeur, netelroos, huiduitslag, en hoofdpijn.
 • Zuiverende voeding: om deze vervelende bijwerkingen te voorkomen kies je bij voorkeur voor een geleidelijke zuiveringskuur dankzij een aangepaste en zuiverende voeding zonder giftige kleur- , geur- en bewaarstoffen.

Voeding zonder gifstoffen

Om al deze ongemakken te voorkomen, kies je dus bij voorkeur voor een zuivere en gezonde voeding dat je lichaam helpt bij het afbreken en verwijderen van alle toxische stoffen.

Dat doe je het best door te kiezen voor:

Biologische voeding: vrij van alle pesticiden en andere giftige bestanddelen. Kies voor extra groenten en fruit en vermijd zoveel mogelijk bewerkt voedsel

Verzorgingsproducten: trek die lijn door en gebruik voortaan uitsluitend natuurlijke verzorgingsproducten.

Extra voedingsvezels: die zorgen voor een gezonde darmflora, dé basis van een gezond lichaam. Voedingsvezels zijn vooral aanwezig in groenten en fruit, alle granen en volkorenproducten, zaden (lijn- en chia zaad) en in smoothies

Zuiver water: zorgt voor het afbreken en tijdig afvoeren van alle giftige afvalstoffen. Drink de hele dag door zuiver water aangevuld met groene thee en zuiverende kruidenthee.

 • Voldoende vitaminen en mineralen: alleen als je lichaam over voldoende vitaminen en mineralen beschikt is het in staat om al deze giftige afvalstoffen af te voeren. Zorg dus in de eerste plaats voor gezonde voedingsstoffen of vul je vitaminen en mineralen voorraad aan met voedingssupplementen
 • Rauwe groenten: en dan vooral groene bladgroenten zoals spinazie, andijvie, broccoli, en allerlei koolsoorten zijn rijk aan voedingsvezels, vitaminen, mineralen, antioxidanten en sporenelementen  die je nodig hebt voor een gifvrij en gezond lichaam. Plaats daarom regelmatig salades, rauwe groenten en groene smoothies op je menu
 • Gezond ontbijt: is de belangrijkste maaltijd van de dag en daar hoort zeker een liefst zelf gemaakte groene smoothie bij. Zo’n groene smoothie is een gemakkelijke manier om je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen.

Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes?

Kies voor verandering

Op basis van de ervaringen van honderden mannen en vrouwen is er een programma ontwikkeld dat wél het gewenste resultaat levert. Dit kan jouw omkeer zijn!

Speciaal voor mensen zoals jij is er een programma ontwikkeld dat de kracht combineert van 's werelds meest effectieve manieren om af te vallen en op gewicht te blijven, namelijk detoxen en slow carb voedsel. Het dieet is zo ontwikkeld dat het voor iedereen vol te houden is.

 • Verbrand vanaf de eerste dag het hardnekkige vet
 • Verlies op een verantwoorde manier vet
 • Geen jojo-effect
 • Een plan om je leven lang slank te blijven
 • Direct meer energie
 • Je gaat er beter van slapen
 • Je gaat lekkerder eten
 • Je huid wordt er beter van en je gaat er van stralen
 • Je zult veel minder honger en trek hebben
 • Je weerstand wordt er beter van
 • Je krijgt voldoende groente en fruit binnen
 • Je krijgt de belangrijkste vitamines en mineralen binnen
 • Het kost je onderaan de streep niet meer geld
 • Je hormonen hebben minder last van schommelingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.