Je lichaam ontgiften en hydrateren met kangen water

Amper drie procent van het water op onze aardbol

Om je gezondheid en conditie op een constant peil te houden is het detoxen, ontgiften of ontslakken van je lichaam pure noodzaak. Het betreft een natuurlijk reinigingsproces om je lichaam te verlossen van de schadelijke invloed van allerlei toxische afvalstoffen, voornamelijk het gevolg van de vele lichaamsprocessen nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Je lichaam detoxen kan je op vele manieren, bij voorkeur met groenten, fruit, kruiden en planten. Maar wist je dat je lichaam detoxen  en hydrateren perfect kan met een Kangen Water? Wat is dit Kangen water nu precies en welke invloed heeft het op je gezondheid?  

Detoxen, ontgiften of ontslakken van ons lichaam wordt ook hier populairder. De Japanners waren er echter al  veel langer van overtuigd dat gezond detoxen zowel hun lichamelijke als hun geestelijke gezondheid gunstig beïnvloedde. De vele giftige afvalstoffen die in onze organen en spierweefsels worden opgeslagen zijn in de eerste plaats het gevolg van onze ongezonde voeding. De vele bereidingsprocessen zorgen er uiteindelijk voor dat  onze voeding weinig of geen actieve enzymen meer bevat. Als gevolg van deze ongezonde evolutie ontstaat er een giftige laag (plaque) in onze darmen. Deze toxische laag is bijzonder taai en werkt de opname van onmisbare voedingsstoffen tegen. Daardoor krijgen allerlei ziekmakende bacteriën en schimmels vrij spel en kunnen ze zich naar hartenlust vermenigvuldigen. Je darmflora geraakt volledig verstoord en je lever over belast. Je natuurlijke weerstand verzwakt en je lichaam wordt op deze manier veel vatbaarder voor allerlei aandoeningen.

Terug naar de bron

De genezende kracht van Kangen water was dus al veel langer door de Japanners bekend. In het Japans betekent Kangen niet voor niets ‘terug naar de oorsprong’. Kangen water is water in zijn  meest pure en natuurlijke vorm, dat je lichaam maximaal hydrateert en reinigt.

Bedenk hierbij dat wereldwijd nog amper drie procent vers water beschikbaar is. Het gaat hem dan hoofdzakelijk om gletsjerwater. Water in zijn meest natuurlijke vorm is vandaag nog terug te vinden in Frankrijk (Lourdes), Mexico  (Tlacote) en in India (Nadana). Dit natuurlijk ‘mirakel water’ staat bekent om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Dat werd niet alleen wetenschappelijk bewezen. Diegenen die in deze gebieden wonen, worden al langer geprezen om hun energie, vitaliteit, levenskracht en hun langere levensduur.

Geïoniseerd water

Kangen water is dus water in zijn puur natuurlijkste vorm. Het werd door elektrolyse geïoniseerd waardoor het zijn oorspronkelijke en gezonde eigenschappen terug kreeg. Dergelijk geïoniseerd water is vrij van negatieve en ongezonde elektro- magnetische velden. Als gevolg van dit proces, wordt Kangen water ook wel eens hexagonaal water genoemd. Dit helende water reinigt niet alleen je lichaam, maar brengt ook je geest in evenwicht. Kangen Water hydrateert, is rijk aan zuurstof en barst van antioxidanten die niet alleen voor extra energie en vitaliteit zorgen, maar ook je natuurlijk verouderingsproces gevoelig vertraagd.

Verschil met ‘gewoon’ water

Geïoniseerd Kangen Water zorgt ervoor dat de toxische aanslag laag (plaque) in je darmen oplost en tijdig wordt afgevoerd. Gewoon water is daartoe niet in staat. Door het gebruik van Kangen water in plaats van het gewone water wordt je spijsvertering volledig ontgift en gehydrateerd. Wetenschappelijk onderzoek leerde dat ruim tachtig procent van de westerse bevolking chronisch gedehydrateerd is, zonder dit zelf te beseffen.

Symptomen die wijzen op chronische dehydratatie: chronische vermoeidheid, constipatie of verstopping, hoge bloeddruk, hoge LDL- cholesterol, verzuring, spijsverteringsproblemen, astma, allergieën, overgewicht, huidproblemen en huidaandoeningen, spier- en gewrichtspijnen, allerlei ontstekingen, blaas- en nierproblemen, en vroegtijdige veroudering

 • Je lichaam detoxen met Kangen water: zorgt voor extra natuurlijke weerstand, meer energie en vitaliteit en brengt je lichaam weer in evenwicht.
 • Betere prestaties: Kangen Water versterkt je immuunsysteem waardoor je beter bestand bent tegen allerlei aandoeningen. Zo voorkom je verzuurde spieren verzuren en lever betere prestaties.

Verzuring: van je lichaam wordt door het gebruik van geïoniseerd Kangen water voorkomen en brengt de pH-waarde van je lichaam weer op een gezond peil.

Overgewicht: een goede hydratatie is noodzakelijk bij gezond afslanken. Het gebruik van kangen  water past dus in ieder gezond dieet. Alkalinerijk water bevordert de opname van voedingsstoffen door je lichaamscellen en de afvoer van afvalstoffen. Een goede hydratatie zorgt voor een langer verzadigd gevoel, terwijl je lichaamscellen en organen extra gehydrateerd worden. Het drinken van geïoniseerd water verhoogt de zuurstofopname in je bloed waardoor je hersenen alerter reageren. Extra zuurstof draagt ook bij tot cel vernieuwing.

Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes?

Kies voor verandering

Op basis van de ervaringen van honderden mannen en vrouwen is er een programma ontwikkeld dat wél het gewenste resultaat levert. Dit kan jouw omkeer zijn!

Speciaal voor mensen zoals jij is er een programma ontwikkeld dat de kracht combineert van 's werelds meest effectieve manieren om af te vallen en op gewicht te blijven, namelijk detoxen en slow carb voedsel. Het dieet is zo ontwikkeld dat het voor iedereen vol te houden is.

 • Verbrand vanaf de eerste dag het hardnekkige vet
 • Verlies op een verantwoorde manier vet
 • Geen jojo-effect
 • Een plan om je leven lang slank te blijven
 • Direct meer energie
 • Je gaat er beter van slapen
 • Je gaat lekkerder eten
 • Je huid wordt er beter van en je gaat er van stralen
 • Je zult veel minder honger en trek hebben
 • Je weerstand wordt er beter van
 • Je krijgt voldoende groente en fruit binnen
 • Je krijgt de belangrijkste vitamines en mineralen binnen
 • Het kost je onderaan de streep niet meer geld
 • Je hormonen hebben minder last van schommelingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.