Lichaam ontgiften doe je met deze natuurlijke voedingsmiddelen

Lichaam ontgiften

Lichaam ontgiften kunnen we op vele manieren. We zuiveren ons lichaam vaak met allerlei dure dranken en sapjes maar eigenlijk hebben we die niet nodig om de vele afvalstoffen die zich in onze lichaamsweefsels verzamelden af te breken en uit ons lichaam te verwijderen. Je lichaam ontgiften, zuiveren of detoxen doen we niet enkele keren per jaar zoals dat dikwijls het geval is. Om goed te zijn zouden we ons lichaam dagelijks moeten zuiveren. Met datgene wat je dagelijks eet. Als je gezond en natuurlijk eet heb je niets anders nodig om je lichaam van alle giftige afvalstoffen te verlossen. 


Wat zijn dan de beste natuurlijke voedingsmiddelen om ons lichaam te ontgiften? 

Je lichaam ontgiften verlost je van alle giftige afvalstoffen die zich verzamelen in je lichaamsvezels en je organen. Een zuiver lichaam zonder afvalstoffen is uiteraard gezond en doet je daar boven op ook meer vet verbranden en makkelijker afvallen.  Wat vele dieetgoeroes ook mogen beweren, je lichaam zuiveren is wel degelijk nuttig en gezond. Nog beter dan je lichaam te zuiveren is er voor zorgen dat je zo weinig mogelijk giftige stoffen binnen krijgt.

Alle toegevoegde stoffen zorgen voor giftige afvalstoffen

Lichaam ontgiftenDe denken hier in de eerste plaats aan toegevoegde verzadigde vetten, aan transvetten, geraffineerde witte suiker. Daarnaast bevat onze moderne voeding ook veel toegevoegde geur- , kleur- , smaak- en bewaarstoffen. Die staan als E- nummers op het etiket van onze voedingsmiddelen. En ook al schreeuwt men het van de daken dat deze E- nummers betrouwbaar en onschadelijk zijn, dan kunnen we er toch maar best zo weinig mogelijk van in onze dagelijkse voeding hebben.

Je lichaam ontgiften: van waar komen die giftige afvalstoffen vandaan?

Onze moderne voeding is in de eerste plaats verantwoordelijk voor de giftige afvalstoffen die zich in ons lichaam verzamelen.  Onze hedendaagse voeding bevat steeds minder gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, sterke antioxidanten en voedingsvezels. Kant en klare voeding uit de supermarkt zit boordevol giftige stoffen en steeds minder stoffen die we nodig hebben om goed te blijven functioneren. Maar lang niet alleen onze voeding is verantwoordelijk voor deze situatie. De slechte kwaliteit van ons leefmilieu is dat even zeer.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Ons lichaam verloor zijn zelfgenezende kracht

Oorspronkelijk hadden we geen zuiveringskuur nodig. Ons lichaam had van nature voldoende kracht om zichzelf te genezen. Daar kwam verandering in toen we steeds minder natuurlijk gingen eten.  In plaats van ons potje zelf te koken aten we steeds meer kant en klare maaltijden, diepvriesmaaltijden, fast food en gefrituurde gerechten. Daardoor verloren we ons zelfgenezend vermogen waardoor alle giftige afvalstoffen zich in ons lichaam verzamelden en ons ziek maakten.

Je lichaam ontgiften met natuurlijke voeding

lichaam ontgiftenNatuurlijke voeding is niet alleen nodig voor een betere gezondheid maar ook om meer opgeslagen vet te verbranden en makkelijker af te vallen. De meest natuurlijke voeding herkennen we aan zijn aantal ingrediënten. Hoe minder bestanddelen onze voeding bevat hoe natuurlijker het is. Je lichaam zuiveren van alle afvalstoffen door natuurlijk te eten krijg je meer gezonde voedingsstoffen binnen waardoor je gezonder en fitter wordt en je beter in je velt voelt dan ooit.

Je lichaam ontgiften met deze natuurlijke voeding

Met deze gezonde en vooral natuurlijke voeding wordt niet alleen je lichaam gezuiverd maar krijgt het ook zijn zelfgenezend vermogen terug.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Avocado

Is rijk aan alle gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, sterke antioxidanten maar vooral voedingsvezels. Avocado is ook een belangrijke bron van hoogwaardige eiwitten en past dus uitstekend in een koolhydraatarm voedingspatroon. Het stimuleert ook de aanmaak van glutathion, een lichaamseigen antioxidant dat ons beschermt tegen de vrije radicalen. Die dringen onze lichaamscellen binnen, maken ons ziek en versnellen ons natuurlijk verouderingsproces.

Asperges

Helpen onze lever alle afvalstoffen sneller af te voeren. Onze lever is het zuiveringsstation van ons lichaam en vertraagt huidveroudering, zorgt voor een gezonde hartfunctie  en werkt sterk ontstekingsremmend.

Artisjokken

lichaam ontgiftenWerkt vochtafdrijvend zodat afvalstoffen in versneld tempo ons lichaam verlaten. Artisjokken zijn rijk aan vitamine C, ijzer, magnesium en voedingsvezels.

Bieten

Zorgen voor het tijdig afbreken en afvoeren van alle afvalstoffen die zich in onze cellen verzamelen. Door de consumptie van bieten nemen onze lichaamscellen makkelijker zuurstof op. Ze geven ons extra energie, verlagen een hoge bloeddruk, doen ons meer opgeslagen vet verbranden en makkelijker afvallen.

Broccoli

Dankzij de enzymen in je worden afvalstoffen sneller afgebroken. Deze groente is ook een belangrijke bron van vezels, eiwitten, vitaminen A, B6 en  C en kalium, een belangrijk mineraal.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Boerenkool

Is met voorsprong een van de meest gezonde groente die we kunnen eten. Boerenkool bevat de sterkte antioxidanten waaronder quercetine en kaempferol. Van deze fytonutriënten is wetenschappelijk bewezen dat ze de celgroei van kankertumoren sterk afremmen.

Citroen

Helpen zoals avocado voor het aanmaken van extra bij glutathion. Dankzij citroen lossen gifstoffen makkelijker op in water zodat ze sneller worden afgevoerd.

Gember

lichaam ontgiftenVersnelt de stofwisseling en dat helpt ons lichaam te ontgiften. Gember ondersteunt de functie van onze lever een van de belangrijkste organen om gifstoffen af te breken en te verwijderen.

Grapefruit

Helpt niet alleen ons lichaam te zuiveren maar wordt ook aangeraden bij diabetes, teveel ongezonde LDL- cholesterol, tandvleesontsteking, maagzweren en overgewicht. Grapefruit geeft je ook meer energie.

Groene thee

Bevat catechines. Dat zijn een van de sterkte antioxidanten die de werking van je lever verbeteren.

Kaneel

Heeft een sterke antibacteriële werking.

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!


Knoflook
:

Is het natuurlijke antibiotica met een werking die honderdmaal sterker is dan chemische antibiotica. Dat danken we aan de grote hoeveelheid zwavel die we in knoflook terugvinden. Die beschermen ons tegen bacteriën, virussen en parasieten. Knoflook werd ook slijmafdrijvend, vooral uit onze longen en kaakholten.

Kurkuma:

Curcumine, de actieve stof in kurkuma, is een krachtige antioxidant en ontstekingsremmer dat ook ons immuunsysteem versterkt. Het vertraagt de groei van allerlei tumoren en helpt schadelijke zware metalen uit ons lichaam verwijderen.

lichaam ontgiftenAndere natuurlijke voedingsmiddelen die ons lichaam zuiveren en zijn zelfgenezend vermogen terugbezorgen zijn: olijfolie, tarwegras, uien, water, tuin- en waterkers, zeewier,blauwe bessen, appelen, ananas, venkel en spruitjes

Kruiden en specerijen die daar ook voor zorgen zijn vooral: peterselie, koriander en basilicum, brandnetel, eucalyptus en munt.

Eet dagelijks zoveel mogelijk: 

Verse, rauwe gestoomde en gewokte groenten: Groenten eet je onbeperkt en bij voorkeur 500 gram per dag

Peulvruchten: erwten, bonen, groentekiemen, maïs, kapucijner, luzerne, linzen en kikkererwten

Alle verse kruiden: met een voorkeur voor uien, prei en knoflook

Onbewerkte noten, zaden en pitten: onbewerkt is ongezouten , niet geroosterd en ongebrand

Volkorengranen: en vooral haver, zemelen, boekweit, bruine rijst en zilvervliesrijst, alle soorten volkorenbrood, zuurdesembrood en volkoren deegwaren

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Om je lichaam zo weinig mogelijk te belasten met giftige afvalstoffen eet of drink je zo weinig mogelijk:

 • Geraffineerde witte suiker en zetmeel: zoals alle soorten wit brood, witte deegwaren, witte rijst en witte bloem.
 • Snoep, koekjes, gebak en chips
 • Bewerkte voeding
 • Rood en bewerkt: vooral als broodbeleg zoals worst, salami, paté…
 • Fastfood: hamburger, pizza
 • Alle light voeding en light dranken
 • Gefrituurde gerechten
 • Kant en klaar maaltijden
 • Diepvriesmaaltijden
 • Margarines of surrogaatboter
 • Voedingsmiddelen met veel zout
 • Cafeïnerijke dranken: zoals koffie, thee, frisdranken en energie

Je gezondheid verbeteren, je lichaam ontgiften en makkelijker afvallen doe je alleen in een natuurlijk voedingspatroon zoals beschreven in de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm(Gratis Webinar).

Probeer de Afslank Receptenbijbel nu risicovrij uit… 60 Dagen niet goed? Geld terug!

Snel afvallen zonder dieet

JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid  en makkelijker afvallen!

Raak jij ook dat hardnekkige vet niet kwijt of heb je weinig energie en kleine kwaaltjes?

Kies voor verandering

Op basis van de ervaringen van honderden mannen en vrouwen is er een programma ontwikkeld dat wél het gewenste resultaat levert. Dit kan jouw omkeer zijn!

Speciaal voor mensen zoals jij is er een programma ontwikkeld dat de kracht combineert van 's werelds meest effectieve manieren om af te vallen en op gewicht te blijven, namelijk detoxen en slow carb voedsel. Het dieet is zo ontwikkeld dat het voor iedereen vol te houden is.

 • Verbrand vanaf de eerste dag het hardnekkige vet
 • Verlies op een verantwoorde manier vet
 • Geen jojo-effect
 • Een plan om je leven lang slank te blijven
 • Direct meer energie
 • Je gaat er beter van slapen
 • Je gaat lekkerder eten
 • Je huid wordt er beter van en je gaat er van stralen
 • Je zult veel minder honger en trek hebben
 • Je weerstand wordt er beter van
 • Je krijgt voldoende groente en fruit binnen
 • Je krijgt de belangrijkste vitamines en mineralen binnen
 • Het kost je onderaan de streep niet meer geld
 • Je hormonen hebben minder last van schommelingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.